Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden


Skab engagement med en innovativ og spændende APV!

Arbejdsmiljøloven stiller krav om en arbejdspladsvurdering minimum hvert 3. år. Som eksterne arbejdsmiljørådgivere, kender vi alle de forskelligartede holdninger til det. Nogle virksomheder laver APV fordi de skal, mens andre anvender APV som springbræt for et målrettet arbejdsmiljøarbejde, der skaber fremdrift i organisationen. 

Vi laver mange gode arbejdspladsvurderinger i samarbejde med vores kunder og det er vi stolte af! Det der kan undre os, er den metodiske lighed vi oplever - teoretisk som i praksis. Spørgeskemaer, dialog og cafemodeller virker, men det er ikke altid, at det år efter år kan skabe engagement for dem, der skal planlægge, udføre eller deltage i arbejdspladsvurderingen. Manglende engagement kan høres i udsagn som: ”der sker jo ikke noget med det alligevel!”, ”hvis nu bare folk gad involvere sig i det…” eller i lettelsens suk efterfølgende: ”nu går der da tre år, inden vi skal det igen… ”.

I BST NORD ser vi det som en opgave, at supplere de velkendte metoder med noget nyt og anderledes, for at fremdrive APV engagementet fra start til slut. En APV skal ikke være et energiforladt ritual, der ender i en kortfattet handlingsplan, som blot vejer tungt for den, der ansvarliggøres for opfølgning på indsatsen. Det er spild af alles tid, energi og penge.

I BST NORD hylder vi derfor APV metodefriheden højere end nogensinde før! Nogle gange må man simpelthen bare finde nye måder at betragte arbejdsmiljøet på. Arbejdspladsvurderingen er en fremragende anledning til at tage fat på nødvendige, vedkommende og strategisk afgørende temaer, når der skal drives en sund forretning. Både hvad angår det problematiske og det, der skaber et godt og berigende arbejdsmiljø

.

Med inspiration fra kreativitetsforskningen, innovationstænkningen og positiv psykologi sammensætter vi spændende og attraktive begivenheder, som indeholder afholdelsen af APV. Kun fantasien sætter grænsen - vi anvender arbejdsmiljømæssige narrativer (fortællinger), symbolsk billedbrug, SnapLogs (foto-logbøger), innovative løsninger (WORKFUN) – eller hvad med et friskt APV orienteringsløb, som udløser mange sunde grin undervejs! You name it – vi skal nok tænke innovativt og tilpasse løsningen til jer på en måde, som naturligvis overholder de lovmæssige krav til en APV.

Trænger virksomheden til et professionelt og anderledes tiltag på APV fronten, så kontakt os gerne for yderligere information på tlf: +45 39 56 13 44 eller tilmeld dig vores kommende kursus her

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13