Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​Ledelse & organisation

​God ledelse kan læres

At være en god leder behøver ikke nødvendigvis være medfødt, for det kan læres!

I BST NORD har vi stor erfaring med at udvikle ledere. Vi skaber gode ledere i private virksomheder og offentlige institutioner med udgangspunkt i ledernes konkrete behov.

Lederudvikling

Vi udvikler ledere både individuelt og gennem kurser. Redskaberne er anerkendte metoder, tests, analyser, psykologisk indsigt og forskellige kursusformer, alt efter virksomhedens konkrete behov.

Lederrollen kræver selvindsigt og klarhed over, hvordan man agerer som leder, og vores psykologer har den nødvendige psykologiske indsigt og erfaring med lederens vilkår og udfordringer.

Vi lærer lederne at samarbejde og bruge hinandens erfaringer bedre, og vi fungerer som sparringspartnere for topledere ved vigtige beslutninger og deres konsekvens.

Se vores spændende lederkurser her!

Coaching

Coaching er en del af vores lederudviklingsprogram. Det foregår i korte eller længerevarende forløb, hvor lederen definerer sin lederrolle og tager ansvar for det. Coaching mindsker stress, øger evnen til nytænkning og skaber løsninger, hvis samarbejdet er gået i hårdknude.

En ekstern coach fra BST NORD garanterer lederen et uvildigt udviklingsrum og fuld fortrolighed. Vores erfaring viser tydeligt, at coaching skaber værdi for den enkelte leder og for hele virksomheden.

Foredrag og temamøder

Synlighed og tydelige budskaber er vigtige redskaber for lederen, og ofte er det en god ide at formidle lederens budskaber og strategier til medarbejderne med andre vinkler.

Her kan vores organisationspsykologer med fordel indgå som eksterne foredragsholdere ved seminarer, kurser eller temamøder.

Vi støtter lederen og giver nye input og inspiration til både medarbejdere og ledergrupper.


Brug medarbejdesamtalen målrettet

Medarbejdersamtaler er et værktøj for ledere og mellemledere til at skabe dialog, resultater og arbejdsglæde for medarbejderen.

For at samtalerne kan fremme kommunikationen mellem lederen og medarbejderen, skal der være et mål med samtalen og en strategi for, hvordan lederen bruger samtalen som styringsredskab. BST NORD ruster dig som leder til at gennemføre disse samtaler.

Afhængig af dit behov lærer du gennem coaching, undervisning eller øvelser, hvordan du planlægger, gennemfører og følger op på samtalen, og hvordan du bevarer medarbejderens motivation i arbejdet.

Du lærer om spørgeteknikker, og hvordan du møder medarbejderens forskellige reaktioner. Det gælder også ved de mere vanskelige samtaler, hvor du gennem dialog skal finde en løsning på et problem. Det kan fx være, at medarbejderens adfærd eller indsats ikke er acceptabel, eller at du har en vanskelig besked, som skal formidles til medarbejderne.

Vi tilbyder også at skabe et komplet program for medarbejdersamtaler for hele virksomheden, så I får et skræddersyet værktøj med målsætninger, form og indhold for de mest almindelige samtaler.

Vejen til velfungerende teams

Medarbejdere i et godt team arbejder dynamisk og skaber synergi, så de får bedre resultater sammen end hver for sig.

Det stiller store krav til lederen at få medarbejderne til at fungere optimalt sammen, og når to eller flere organisationer lægges sammen, er det en endnu større udfordring.

Vi hjælper ledere med at udvikle teams i hele organisationer, små og store afdelinger og projektgrupper. Vores erfarne organisationspsykologer arbejder med forskellige former for teamudvikling.

Vi rådgiver inden for sammenlægning af teams, udvikling og optimering af teamets præstationer, og vi sikrer, at teams bliver rystet sammen gennem kreative processer.

Teamudviklingen kan vare fra en halv dag til længere forløb alt efter den aktuelle situation.

Vi hjælper med at definere teamets og den enkelte medarbejders rolle, funktion og opgave. Noget af det første, vi afklarer, er de fælles mål, som er vigtige for samarbejdet.

Vi arbejder med ansvar og kompetencer i teamet, og gennem hele processen sørger vi for, at gruppen udvikler en viden om hinandens og egne stærke og svage sider, at de finder et fællesskab og bliver tømret sammen.

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13