Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden


Vi vil være Danmarks bedste Arbejdsmiljørådgiver! Vi søger derfor flere senior- og chefkonsulenter

Indrømmet! - vi har høje ambitioner: Vi vil ganske enkelt være Danmarks bedste autoriserede arbejdsmiljørådgiver. Nu vil vi gerne udvide vores team med flere af de absolut bedste konsulenter i branchen. Vi søger derfor fagligt stærke konsulenter, der ligesom vi tror på, at et godt arbejdsmiljø gør det nemmere for virksomhederne at nå deres mål. Konsulenter der brænder for at forstå kundens virksomhed og mål - samt for kvaliteten i alt vi leverer. Kunderne skal vide, at vi har en solid faglig baggrund, men i opgaverne skal de opleve, at vi gør det komplekse enkelt at forstå og det svære nemmere at løse.

I den kommende tid vil BST Nord investere markant i vækst og faglig udvikling. Derfor søger vi nu flere erfarne arbejdsmiljørådgivere, som både har en dyb faglighed, men som har et godt overblik over de mange andre fagligheder der samles under ”paraplyen” arbejdsmiljørådgivning.

DIN PROFIL

Du er allerede i dag en erfaren arbejdsmiljørådgiver. Du har en solid faglighed indenfor et felt, men du har samtidig en bred forståelse for kundernes samlede arbejdsmiljøudfordringer. Din baggrund kan være indenfor kemi, teknik, psykologi, ergonomi, fysiologi eller sundhed. Du har allerede en grundlæggende faglighed, og brænder for at holde din viden ajour både via udfordrende opgaver, men også via faglig videreuddannelse og kurser.

Personligt brænder du for at blive kundens sparringspartner inden for arbejdsmiljø og i samarbejde med dine kollegaer skabe løsninger, som gør en forskel for vores kunders hverdag. Du er god til at række ud efter hjælp hos dine kollegaer, og returnerer gerne endnu mere hjælp og sparring.

VI TILBYDER

Et udfordrende job i en virksomhed, der ønsker at gøre en positiv forskel både for vores kunder og for dig. Et job hvor du vil få kontakt til mange af vores kunder, et stort ansvar og rig mulighed for selv at forme opgaveløsningen i samarbejde med kunden. Du får spændende, uforudsigelige og alsidige opgaver - og din faglighed og kompetence vokser med jobbet. Vi vil gerne investere i din faglige videreuddannelse, da vi tror på, at det er vigtigt for dig og endnu vigtigere for vores kunder.

Du vil både kunne arbejde på vores kontor og ofte hjemmefra, alt efter hvad der passer bedst i forhold til dine kundeopgaver og behovet for at sparre med dygtige kollegaer. Vi har flekstidsordning og lønnen aftales individuelt ved ansættelse på baggrund af erfaringsniveau og kompetencer.

Har du spørgsmål, kan du rette telefonisk henvendelse til Direktør Kenneth Ajslev på 2268 5540 mellem kl. 9-16 på hverdage. Ansøgningen sendes til: kea@bst-nord.dk senest den 20. oktober. 

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13