Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​Mental robusthed

Fokus på konkurrencedygtighed og effektivitet er nødvendigt i dagens offentlige og private virksomheder. Vi ser dog ofte, at det medfører et stigende arbejdspres, der påvirker trivslen og stressniveauet negativt, hvis ledere og medarbejdere ikke formår at stå imod.

Kært barn har som bekendt mange navne - mental modstandsdygtighed, robusthed eller resiliens beskriver alle et individuelt niveau af robusthed, som alle mennesker besidder i større eller mindre grad. Mental robusthed er et psykologisk begreb og en kraft der bevirker, at vi mennesker bliver bedre i stand til at overkomme belastende og stressfulde udfordringer, såvel på arbejdspladsen som i privatlivet. 

Skab mental modstandskraft og robuste organisationer!

Fra nyere forskning ved vi i dag, at den menneskelige hjerne kan trænes og udvikles på lige fod med resten af vores fysik. Vores særlige programmer og værktøjer til udvikling af mental robusthed, bygger derfor alle på den nyeste viden inden for hjerneforskning og anvendt psykologi – hvorfor vi ved, at de virker! 

For at teste programmerne til det yderste, har vi bl.a. undervist ansatte i politiets Aktionsstyrke og Livvagtsstyrke i brug af værktøjerne, med særdeles positive resultater. Man behøver dog langt fra, at udsætte sig selv for livsfare, for at opleve den positive effekt. De forskellige psykologiske ressourcer kan udvikles og anvendes forebyggende af alle, til stor gavn for individ og arbejdsplads.

Som de første autoriserede arbejdsmiljørådgivere i Danmark kan vi nu tilbyde programmer og værktøjer til udvikling af netop mental modstandskraft! Vores forskellige programmer indeholder temaer som:

  • ​Menneskets psykologiske og fysiologiske grundvilkår
  • ​Konstruktiv selvregulering af følelser og tanker
  • ​Anvendelse af karakterstyrker
  • ​Udvikling af gode relationer

I BST NORD kan vi håndtere udviklingsforløb på både leder og medarbejderniveau. Kontakt os gerne for yderligere information på tlf: +45 39 56 13 44

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13