Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​Mindfulness & Stress

Skab personlig overskud og merværdi for virksomheden – meld dig til vores mindfulness-kursus

Glade ansatte er værdifulde for virksomheden. Mindfulness har vist sig at nedbringe sygefravær, og således skabe værdi for din arbejdsplads. Derfor giver det god mening at deltage i et mindfulness-forløb.

Hos BST NORD A/S kan du deltage i et forløb, der giver dig en grundig introduktion til mindfulness. Kurset kombinerer praktisk træning af nærværsøvelser med teoretiske indlæg om stress og psykologi.

Ved at deltage i vores mindfulness-kursus får du afprøvede redskaber til trivsel og overskud i hverdagen. Mindfulness har en dokumenteret effekt mod stress, og forebygger depression og mistrivsel på arbejdspladsen. Derudover skaber mindfulness-træning et grundlag for et godt psykisk arbejdsmiljø.

Mindfulness giver dig livs- og arbejdsglæde

Ved at praktisere mindfulness er du i stand til at udforske og bemærke, hvad der giver dig energi, livslyst og glæde. Træningen giver dig mulighed for at bevidst at dyrke og opsøge aktiviteter, der giver dig energi – og lærer dig også at rumme og håndtere situationer, der dræner dig for energi.

Sådan bevarer du roen og fokus i en omskiftelig hverdag

Mindfulness-træning styrker din evne til at bevare fokus og koncentration omkring en opgave – også når bølgerne går højt. Nærvær i arbejdet og derhjemme, giver dig både mere glæde, og det gør dig mere effektiv og kreativ. Du vil blive i stand til at imødekomme problemer og konflikter med overskud og selvtillid.

Mindfulness forbedrer samarbejdet med dine kollegaer

I mindfulness-træningen lærer du, at forholde dig nysgerrigt og undersøgende over for dine automatiske reaktioner – og du bliver mere bevidst om andres. Det at kunne tune dig ind på dig selv, hurtigt at kunne genkende dine følelser og tanker, har vist sig at forbedre evnen til at aflæse og tolke andres signaler.

Mindfulness og ledelse

Flere og flere ledere vælger at anvende mindfulness, da det kan bruges til optimering af beslutningstagning, forbedring af kommunikation, større relationsforståelse og meget mere. Mange virksomheder starter deres ledelsesmøder med et par minutters meditation for at klare hjernen og optimere fokus.

Vores kursus Mindfulness & Stress forløber over 3x4 timer over tre til fire uger. Du kan forvente hjemmeopgaver, og du opfordres samtidig til at øve dig op til 30 minutter dagligt. Der udleveres diverse kursusmateriale. Max. 10 deltagere. Det er desuden vigtigt, at kurset er selvvalgt af deltagerne, for ikke at underminere selve tankegangen i mindfulness.

Kontakt os gerne på telefon: 45 39 56 13 44 eller via mail: www.bst-nord.dk​for at høre mere.

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13