Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​Udtalelser

​Morten Carlsen, Arbejdsmiljøkoordinator, Nycomed:

”I gamle dage var det en pligt at bruge BST NORD. Det er det ikke længere, men vi har valgt at fortsætte samarbejdet, fordi vi kender jer, og I kender os. I ved, hvad vi efterspørger, samarbejdet er ukompliceret, og opgaverne bliver løst på en meget tilfredsstillende måde. Det her var et kursus specifikt for Nycomed, og jeg oplever, at man derfor løfter sig mere end dobbelt så meget! Der kom nogle spændende temaer frem i et fortroligt rum. Underviseren Rikke Rosendahl gjorde det rigtig godt. Hun er nærværende og har en let og positiv tilgang til undervisning, og så er hun meget åben. Hun viste os, at det bestemt ikke behøver at være kedeligt, bare fordi det handler om arbejdsmiljø. Vi har fået nogle rigtig gode tilbagemeldinger fra deltagerne på kurset. Kurset har givet os en fælles basis, og vi føler, at alle er fit for fight. Der er ikke noget, vi ikke kan løse! Det er jeg helt overbevist om, at der ikke er.”

Helle Petersen, Myndighedsservice, Roskilde Kommune:

"Samarbejdet har fungeret super godt, der har været stor forståelse, indblik og god sparring og feedback på de konkrete ønsker og temaer, som har skulle søsættes, så vi sammen har fået konstrueret et godt program. Anne Lehnschau er yderst kompetent, velovervejet, velfunderet i praksis og ikke mindst i relevante teoretiske retninger, modeller og optikker. Og aller mest har hun en fantastisk evne til – på dagen – konstruktivt at ændre dagsordenen ud fra rekvirentens behov. Vi er hver gang kommet videre i en proces, hvor det er vigtigt at rette fokus hen, og medarbejderne er blevet klogere på sig selv og ikke mindst på deres kolleger. Og vi er hjulpet videre i en proces om, hvilke værdier der er væsentlige, og hvordan vi kommer videre herfra."

Hanne Schøler Bredgaard, Afdelingssygeplejerske, Gentofte Kommune:

"Anne Lehnschau har undervist nogle af mine medarbejdere i konflikthåndtering og i forbindelse med omrokeringer mellem to afdelinger. Begge gange har hun været meget velforberedt, meget motiverende og med et materiale, som var helt relevant og væsentligt for deltagerne. Hun er meget dygtig til at fange deltagerne og til at samle trådene efter gruppearbejde. Anne har en anerkendende tilgang, samtidig med at hun ikke lægger skjul på de krav, arbejdsmarkedet også stiller. Jeg har desuden fået personlig coaching hos hende, med stort udbytte for mig personligt. Jeg vil meget gerne samarbejde med Anne igen."

Anette Katholm, Centerleder, Kristiansminde:

”Samarbejdet med BST NORD er altid funderet i kompetent vejledning og undervisning. Underviserne kan introducere teori på en jordnær måde og få medarbejderne til at fortælle om deres hverdagspraksis, og de formår at koble dette. Medarbejderne får en aha oplevelse, som de kan bruge konstruktivt i den efterfølgende hverdag. Udover at være særdeles kompetente og strukturerede, er underviserne tilmed også humoristiske, hvilket kun er en fordel. Når vi samarbejder med BST, ved vi, at det er kvalitet, og at det er noget, der kan bruges i hverdagen.”

Britta Rønn, Værkstedsleder, Revacentret i Roskilde, om vores supplerende arbejdsmiljøuddannelse/kursus:

"Det var et stort plus, at kurserne kunne holdes internt hos BOMI i stedet for at så mange mennesker skulle fragtes tværs gennem Sjælland, og samtidig fornemmede jeg, at underviserne syntes, at det var rart at fornemme "ånden" i huset. Vi var meget begejstret for Ernst Doets, der virkelig formåede at "få os alle på banen" med en god og inspirerende undervisning. Hans undervisning om den sociale kapital har gjort, at vi på sigt vil bruge afkrydsningsskemaet på vores personalemøder, og at vi i arbejdsmiljøgruppen ofte bruger de 6 guldkorn som udgangspunkt ved relevante emner."

Britta Rønn, Værkstedsleder, Revacentret i Roskilde, om vores førstehjælpskursus:

"Alle følte sig godt "klædt på" efterfølgende. Underviseren gav muligheder for, at deltagerne kunne komme frem med egne relevante oplevelser, der hidrørte emnet."

Anne Haahr Ibsen, ledende overbioanalytiker, Holbæk Sygehus, om projekt ”Hold Raske Raske”, som vi gennemførte i 2011:

"Det har været godt at have nye og professionelle øjne til at se på vores arbejdsstillinger og indretning af lokaler. Nogle gange stirrer man sig blind på egne uhensigtsmæssigheder eller har ganske enkelt ikke idéer til forbedring. BST blev anbefalet af sygehusets sikkerhedsleder, som havde god erfaring fra med BST fra et projekt på en tidligere arbejdsplads. Underviserne var meget imødekommende og kompetente. Med det samme var der forståelse for, hvad vi ville med projektet, og denne forståelse var gennemgående i hele projektforløbet. Medarbejderne har fået øget fokus på, at de selv er den vigtigste aktør i forhold til at sikre ergonomiske korrekte arbejdsstillinger. Medarbejderne har fået god råd og forslag til alternative arbejdsstillinger."

Grethe Jensen, afdelingschef, Center for Socialt Udsatte, Næstved kommune:

”I Center for Socialt Udsatte har der været tradition for at benytte BST NORD helt tilbage fra før kommunesammenlægningen i 2007. Vi oplever, at BST NORD gør meget ud af at præsentere indholdet af deres tilbud/metoder. Samtidig oplever vi i ledelsen, at evaluering og fornyelse af samarbejdsaftalen foregår på en konstruktiv måde. Kompetente, engagerede konsulenter med stor erfaring med vores målgruppe. I vores center arbejdes der meget med projekter, hvilket konsulenterne ligeledes har stor erfaring med. Center for Socialt Udsatte har lige modtaget Næstved Kommunes arbejdsmiljøpris for 2011. Prisen er bl.a. tildelt os på grund af vores tydelige fokus på arbejdsmiljøet. Fokus på åbenheden og respekten for hinanden, så der hele tiden er dialog om svære spørgsmål og dilemmaer. Den udviklende supervision, som centerets medarbejdere har modtaget gennem de sidste 3 år, har været medvirkende årsag til, at vi har modtaget prisen.

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13