Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​Teknik og kemi

Indeklima - en usynlig, men vigtig faktor

Når indeklimaet er godt, mærker vi det faktisk slet ikke. Men et dårligt indeklima viser sig tydeligt i form af træthed, hovedpine, svien i øjnene, hoste, hudirritationer og andre gener.

Lider medarbejderne i fx kontormiljøer af disse symptomer, er der grund til at reagere. Et dårligt indeklima har nemlig en direkte negativ indflydelse på medarbejdernes helbred og arbejdsindsats, og påvirkning over længere tid giver risiko for sygdomme.

Vi har stor erfaring med at vurdere og løse indeklimaproblemer.

Som regel er der flere årsager til problemerne, og når vi definerer og udbedrer risikofaktorerne på arbejdspladsen, forsvinder symptomerne hos medarbejderne.

Risikofaktorerne er typisk for høj temperatur, træk, fugt, dårlig luft, støj og forkert belysning. Psykosociale forhold som fx samarbejdsproblemer, og tobaksrygning kan også være en medvirkende årsag til et dårligt indeklima.

Tænk også på risikofaktorerne ved planlægning af nybyggeri, ombygning og ved indkøb af kontormaskiner og inventar. Det er vigtigt at investere rigtigt, så indeklimaproblemer undgås.

Kontakt en af vores tekniske konsulenter, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation.

Det eksterne miljø

Miljøgodkendelser og spildevandstilladelser

Få en god sparringspartner, når virksomhedens miljøgodkendelse eller spildevandstilladelse skal udarbejdes eller ændres. De krav miljømyndigheden stiller har betydning i mange år.

Støjmålinger og emissionsmålinger

Få udarbejdet orienterende målinger og øg beslutningsgrundlaget, inden der udarbejdes kostbare, akkrediterede målinger for at overholde miljømyndighedens krav.

Skorstenshøjdeberegninger

Få sikkerhed for at dine afkast overholder gældende krav fra miljømyndigheden, så naboer og andre ikke bliver udsat for unødige kemiske stoffer.

Affaldshåndtering

Her kan der ofte spares penge. Få overblik over affaldsstrømmene og udgifterne, over gældende regler og modtag konkrete løsningsforslag.

Grønne regnskaber

Spar interne ressourcer og få hjælp til at lave det grønne regnskab. Lær kravene at kende og få at vide, hvad der er væsentligt og uvæsentligt. Vi kan hjælpe med at lave interne procedurer, som gør det nemmere at lave det grønne regnskab hvert år.

Miljømærkning af produkter

Det er også en mulighed at få Svanemærket eller EU-blomsten på ét eller flere af jeres produkter, så I kan dokumentere over for miljøbevidste indkøbere og forbrugere, at jeres produkt hører blandt de mindst miljøbelastende. Spar ressourcer og få rådgivning til at gennemføre projektet.

Miljøledelse

Spar ressourcer og få hjælp til at indføre miljøledelse. Med miljøledelse kan du få styr på virksomhedens miljøgodkendelser, spildevandstilladelser, affaldshåndtering, ressourceforbrug, grønne regnskaber og meget mere.

Vælg selv niveauet. Vælg en skræddersyet husmandsmodel uden certificering. Eller få hjælp til at blive certificeret efter den internationale standard ISO 14001 eller den lidt skrappere europæiske EMAS-ordning.

Med et certifikat kan du over for dine kunder dokumentere, at virksomheden er i stand til at overholde al gældende miljølovgivning, samtidig med at I løbende sætter jer mål for at mindske påvirkningen af miljøet.

Kontakt en af vores tekniske konsulenter, hvis du vil vide mere om, hvad vi kan gøre for jeres organisation.

BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13