Kontakt:

Tlf: 39 56 13 44

E-mail: bst@bst-nord.dk

To nye kollegaer :-)
15-03-2017
Velkommen til Sven og Thomas
Læs hele nyheden

​DEN LOVPLIGTIGE ARBEJDSMILJØUDDANNELSE 2016


​Vi tror på, at undervisning fra erfarne konsulenter i lækre omgivelser giver mere motivation, dialog og læring.

Formålet med den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse er at styrke og effektivisere arbejdsmiljøorganisationens arbejde i et forløb på 3 dage. Både indhold og opbygning sigter målrettet på at kvalificere arbejdsledere og arbejdsmiljørepræsentanter / sikkerhedsrepræsentanter til at kunne definere et godt arbejdsmiljø og analysere arbejdsmiljøforholdene på egen virksomhed.

Praktiske oplysninger

Den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelsen strækker sig over 22 timer (ekskl. frokost), som bliver fordelt over 2 sammenhængende dage og 1 opfølgningsdag. Datoer og tidspunkter fremgår af det enkelte kursus.

                                                           

Kursusafgiften for den lovpligtige arbejdsmiljøuddanelse inkluderer en efterfølgende gratis telefonkonsultation af en ½ times varighed, det værende indenfor både det tekniske, psykiske, ergonomiske og sundhedsfaglige eller generelle arbejdsmiljø.

​Pris pr. deltager er kr. 4.150,- + moms inklusive forplejning (morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe) og materialer til undervisningen. 

Deltagelse

Der kan være max. 20 deltagere pr. kursus.

Tilmeldingsfristen er bindende fire uger inden startdatoen for det enkelte kursus. Bliver man selv forhindret i at deltage, f.eks. pga. sygdom, er en anden kollega velkommen til at overtage pladsen. Inden kurset fremsendes faktura til deltagernes kontaktpersoner.

Der udstedes kursusbevis til deltagerne ved uddannelsens afslutning.

Kursusdeltagerne på et hold skal følges ad fra kursets start til afslutning, og vi gør opmærksom på, at det er en betingelse for modtagelse af kursusbevis, at kursisten er fysisk til stede under hele uddannelsesforløbet.

Lær mere om om den lovpligtige arbejdsmiljøuddannelse

Klik her (PDF)

Se vores kursusprogram og tilmeld dig her

BST Nord og vores søsterselskab ArbejdsmiljøCentret har valgt at samle vores kursusprogram, så alle vores kunder får adgang til mange flere kurser i hele landet, lige fra Bornholm til Aalborg.

Som BST Nord kunde vil du fortsat modtage en faktura fra BST Nord eller få trukket beløbet fra jeres konto hos BST Nord, hvis I er forudbetalingskunde.​ Men fremadrettet vil vi bede jer bestille kurser via ArbejdsmiljøCentrets kursus system.


Tilmeld dig her


BST NORD A/S

​​CVR: 89747112

Tlf: 39 56 13 44​

E-mail: bst@bst-nord.dk

Abningstider

man - tors: kl. 08:00-17:00

fredag:       kl. 08:00-16:00

Hovedkontor

​Dynamovej 11. 2.th

2860 Søborg

Lars Tornvig, Tlf: 31 23 21 57

 ​

Se alle konsulenter 

i BST Nord A/S og søsterselskabet ArbejdsmiljøCentret A/S.

Afdelinger

Kolding. Olaf Ryes Gade 7 K, 1.​

Stig Holm, Tlf: 26 30 05 44

Randers. Engelsholmvej 26

Pernille Vedsted, Tlf: 31 77 80 82​

Aalborg. Christmas Møllers Vej 17

Tine Brodersen,​ Tlf: 52 13 75 13